Vill du synas här? Kontakta Codemine Media AB!

Badrumsrenovering Uppsala

Vill du ha en badrumsrenovering i Uppsala av högsta kvalitet, anlita vårt byggföretag idag!

Offertförfrågan
Kontaktuppgifter

Professionalism

Välkommen till oss!

Har du länge funderat på att göra en badrumsrenovering i Uppsala så är det vår byggfirma du ska prata med. Våra medarbetare utför renoveringar, tillbyggnader, takläggning, måleri och mycket annat i toppklass. Vi gör det mesta inom byggbranschen och du kan lita på att vi alltid levererar ett felfritt slutresultat, inget jobb är för stort eller litet för oss.

För oss är det viktigt att våra kunder står i fokus, därför tar vi alltid hänsyn till vad du har för behov och önskemål och anpassar sedan vårt arbete efter det. Vi vill att du ska vara delaktig i arbetet genom att säga dina åsikter, och under arbetets gång kommunicerar vi med kund för att göra målet tydligt och arbetet så enkelt som möjligt.

Självklart har vi skickliga hantverkare som utför badrumsrenovering i Uppsala med omnejd. Vi arbetar med den senaste tekniken och är alltid redo för nya byggprojekt. Att våra medarbetare är serviceinriktade är ett krav hos oss, och att kunden alltid är den högsta prioriteringen är ett krav.

Badrumsrenovering i ljust badrum

Ett badrum för dig

Kostnadsfri Offert

Vi har ett brett val av tjänster, förutom badrumsrenovering så gör vi det mesta inom bygg. Hittar du inte det du söker kan du alltid fråga så gör vi allt för att göra det möjligt. Vårt mål är att du ska vara nöjd med vårt arbete, vad vi än kan göra för dig!

Tjänster

Vad gör vi?

Byggnationer

Vi utför byggnationer av alla slag, är det en ett nytt hus du vill ha, garage eller friggebod så är det givetvis någonting som vi gör. Uterum, altan och uteplatser är också saker vi bygger frekvent. Kontakta oss om du har andra idéer, så gör vi vårt bästa med att uppfylla dina förväntningar.

Badrumsrenovering

Vill du ha en firma som utför badrumsrenovering i Uppsala? Vi skräddarsyr renoveringen efter dina behov och tar alltid hänsyn till dina åsikter. Våra proffsiga hantverkare gör ett badrum efter dina visioner. Vi tycker att det är en självklarhet att trivas i sitt badrum, hjälp oss hjälpa dig med din badrumsrenovering.

Golvläggning

Vill du ha nytt golv hemma? Inga problem för oss. Golv är ett perfekt sätt att ge ditt hem en förändring. Vi lägger golv vart än du önskar, och med vår precision lovar vi att du kommer få ett nytt och fräscht golv som är noggrant lagt.

Måleri

Färg är ett enkelt sätt att piffa upp sitt hem, vi hjälper dig med allt måleri men också tapetsering. Bor du i Uppsala eller Stockholm och behöver hjälp med målningen så är det oss du ska prata med. Vi sköter måleri både ute och inne, få ett lyft hemma med enkla medel.

Köksrenovering

Har du funderat på köksrenovering, vi är den rätta byggfirman för detta. Tillsammans med dina visioner och våran skicklighet kan vi uppnå det perfekta slutresultatet för dig. Med vår hjälp kan du få ditt drömkök inom snar framtid. Köksrenovering är någonting vi kan, så låt våra proffs sköta det.

Takläggning

Vårt tak är något viktigt, och därför är det bäst att låta proffsen ta över takläggningen. Detta är ett arbete som kräver kunskap och noggrannhet, och lämnar du taket till oss lovar vi en säker och korrekt montering. Tak är någonting som slits och behövs bytas ut, vi har den expertisen som krävs för ditt takbyte.

Skickliga

Ett säkert val

Vi hjälper dig hitta rätt tjänst och produkt för just ditt hem. Vi är det trygga valet för dig som är ute efter en badrumsrenovering i Uppsala, anlita oss. Låter våra tjänster som någonting för dig så kan du kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert.

Vi lyssnar på dina önskningar och kollar vilka behov som finns, och kommer sedan överens om vad som ska göras. Våra snickare börjar sedan med uppdraget och under arbetets gång har vi en öppen dialog med kunden för att allt ska gå rätt och smidigt till. Det är viktigt för oss att du kan känna dig säker med det projektet vi utför.

Samarbete

Eftersom vi vill utföra våra arbeten på ett korrekt och säkert sätt har vi därför nära samarbeten med elektriker och VVS-montörer. Ibland behöver vi en extra hand vid vissa arbeten så att vi kan utföra din badrumsrenovering i Uppsala så bra som möjligt. Vårt byggföretag arbetar såklart bara med firmor som du kan lita på, du är i trygga händer med oss.

Vi erbjuder

ROT-avdrag

Vi erbjuder vi såklart även ROT-avdrag när du behöver en badrumsrenovering i Uppsala, eller något helt annat. ROT-avdrag innebär att du har möjlighet att få ett visst avdrag på de arbetskostnaderna vi utfört hos dig, och står för renovering, ombyggnad och tillbyggnad. För att avdraget ska gälla behöver du äga den bostaden arbetet utförs på, eller tomten i nära anslutning till bostaden. Är ni fler ägare så betyder det att man kan få ett ytterligare rabatterat pris på arbetskostnaderna. Du kan läsa mer om ROT nedan.

Vilka är vi?

Om oss

Vi är ett väletablerat byggföretag som arbetar med det mesta inom bygg. Vår firma har 15 års arbetserfarenhet och därför är vi ditt självklara val när du är i behov av en badrumsrenovering eller köksrenovering i Uppsala. Företaget har varit i bruk ända sedan år 2012 och har sedan dess fått mycket arbeten och nöjda kunder. Under åren har vi arbetat brett och varierat, vi har därför fått mycket lärdomar och erfarenheter inom branschen. Tillsammans kan vi uppnå dina drömmar inom kök, badrum och andra byggnationer.

Badrumsrenovering i Uppsala

Vi arbetar i hela Stockholm men framförallt i Uppsala och utför uppdrag i ett brett arbetsområde för att ge så många som möjligt chans till en badrumsrenovering av högsta kvalitet. Vi gör alla sorters byggnationer för privatpersoner men även företag med omnejd.

En trä, takstomme.

KONTAKTA OSS

Få en kostnadsfri offert

Vi hoppas att någon utav våra många tjänster låter intressant och passar dig. Kontakta oss om du är ute efter en badrumsrenovering i Uppsala, eller om det är något annat du behöver professionell hjälp med!